Over ons

Bruut Amsterdam – opgericht in 2013 – is één van de eerste productiemaatschappijen in Nederland met een volledige focus op online video en film.

Wij helpen bureaus, merken en zenders met meer bewuste en menselijke online uitingen: dat is wat consumenten op het internet verwachten én waarderen.

We geloven er in dat merken de ‘nieuwe zenders’ zijn; maar als je wilt dat je ‘zender’ scoort, moet die wel juist geprogrammeerd zijn. Dat is met content die je raakt. We leven niet meer in het tijdperk waarin je geforceerd een reclameblok moét bekijken voor je aan je favoriete programma verder kunt, maar het gesprek van de dag juíst van een merk afkomstig kan zijn.

Ons jonge team bestaande uit regisseurs, creatieven en producers werkt op een dagelijkse basis aan spraakmakende content. Dat zijn films, campagnes, pre-rolls, strategieën én online formats: live, scripted en non-scripted.

Altijd gericht op het intrinsiek inspireren en fascineren van een doelgroep en met een focus op engagement. Want 100.000 views zijn tof, maar 100.000 mensen die het met elkaar over je online video hebben nog toffer.

Meer over onze visieMeer over onze visie

Deniz Alkac

Managing Director

'Merken hebben steeds meer in de gaten dat ze hard worden afgerekend als ze alleen maar bezig zijn met het verkopen van hun product. Ze moeten iets maken wat voor de doelgroep interessant is - iets dat hun tijd waard is.


Meer over DenizMeer over Deniz

online video team